Jan Nieuwveld

Jan Nieuwveld van Seinenergie

Over ons: VVErduurzamen

Vverduurzamen.nl is een initiatief van Seinenergie en WeThePeople. Onze missie is om VVE’s in Nederland te ondersteunen bij de verduurzaming van hun gebouw.

Samen met onze partners hebben we hiervoor een unieke aanpak bedacht. Geen losse maatregelen, maar altijd een ideale combinatie van groene energie, comfort, gezond leven en financiële oplossingen. Want het resultaat is pas goed als alle ingrediënten met elkaar in balans zijn.

Seinenergie en WeThePeople maken deel uit van de stichting Happy Balance, een innovatieplatform voor verduurzaming. Bij Happy Balance doen we onderzoek en bedenken we nieuwe oplossingen op het gebied van duurzaam wonen. Zo ontwikkelen we ‘recepten’ voor de beste aanpak van grootschalige verduurzamingsprojecten. We werken hierbij samen met universiteiten en hogescholen en allerlei leveranciers uit de bouw, energiebesparing en -opwekking, ICT (domotica) en financiën. Uitvoerende aannemers kunnen deze recepten gebruiken, waarbij we ze opleiden en bijstaan tijdens de uitvoering.

Klik hier voor een voorbeeld van deze samenwerking: de interactieve gevelconfigurator.